viernes, 18 de diciembre de 2009

Exposició el Mur de Berlín

El passat Dimarts 15 de Desembre ’09, l’Àlvar i un servidor vam fer l’exposició de territori, i per fer-ho vam escollir el tema de les fronteres. En un principi ens vam plantejar de parlar del que representaven les fronteres en general, però desprès de parlar-ho vam decidir parlar del Mur de Berlín.

Primerament ens vam reunir per fer un índex i a partir d’aquí anar treballant-lo. Amb l’ajuda d’un google docs vam anar aportant tota aquella informació que anàvem trobant. A partir d’aquí vam tenir una altra reunió per extreure les idees més importants. Vam haver de retallar molt, doncs la informació que teníem era molta i tot i que ens va saber greu, vam haver de treure moltes coses que consideràvem interessant, però el temps és el temps i només teníem entre 6 i 7 minuts.

En una tercera reunió, ja amb un Power Point provisional vam començar a assajar. La nostra intenció era que no fos una exposició monòtona, així que vam decidir posar temps a cada una de les diapositives per poder oblidar-nos i poder tenir més contacte amb els oients. Era un risc, ja que havíem d’anar sincronitzats amb aquest suport.

Finalment, i després d’assajar moltes vegades va arribar el dia de l'exposició. Crec que el resultat ha sigut positiu, ja veurem la puntuació, de tota manera aprofito per donar les gràcies a tots aquells companys que ens han felicitat.


Segurament hi haurà coses a millorar, però he de dir que, a pesar de que treballar en grup no és fàcil, en aquesta ocasió el treballar amb el meu company d'exposició ha sigut molt gratificant.


Aquí teniu el Power Point, amb les seves corresponents animacions, per tots aquells que no vàreu tenir ocasió de veure’ns.



No hay comentarios:

Publicar un comentario